Hitrostno repanje vs Asus
V zraku · buzz buzz

Kaj se zgodi, ko ima hitrostni raper Mac Lethal skoraj prazno baterijo in se mora s svojo izbranko zmeniti, kaj vse mora kupiti v trgovini? Skrita kamera je posnela njegovo besedičenje na visokih obratih, ki je navdušilo vse naključne mimoidoče. V resnici ne gre za naključje, pač pa posrečen oglas za pametni telefon znamke Asus Zenfone Max, ki zagotavlja, da vam baterije čez dan ne bo zmanjkalo.

Hitrostni raper Mac Lethal se je odpravil po nakupih, in ko je med pogovorom z ženo njegov telefon sporočil, da mu zmanjkuje baterije, je hitrost svojega govora prestavil prestavo više, da bi lahko dobil vse napotke.

PREBERITE ŠE: Test: Asus ZenFone 2 – prvi pametni telefon s 4 GB delovnega spomina

Naključni mimoidoči so bili navdušeni, kot boste navdušeni nad pametnim telefonom Asus Zenfone Max, ki z baterijo z zmogljivostjo 5000 mAh zagotavlja, da vam ne bo treba postati prvak v hitrostnem rapanju, da se boste vse zmenili do konca.

Digitalno postarani zvezdniki Digitalno postarani zvezdniki: slavni, ko bodo stari 1. Mednarodni kulinarični festival Kranjska Gora 2016 1. Mednarodni kulinarični festival Kranjska Gora 2016 Beast, pes Marka Zuckerberga Mark Zuckerberg ima psa, ki je mojster kamuflaže Botanični tatuji Botanični tatuji: listi in rože kot šablone za edinstvene tatuje · ·