Koristni nasveti za popotniško fotografijo
V zraku · buzz buzz

Se tudi vi s potovanj vračate z istimi posnetki, kot jih je pred vami posnelo že na tisoče turistov? Bi radi, da vaše fotografije izstopajo? Potem nujno prisluhnite nasvetom za popotniško fotografijo fotografa Raya Demskija, ki vam bo dal koristne napotke kako zajeti bolj unikatne posnetke in kako se izogniti kraji fotoaparata.

Bi se radi s potovanj vračali z boljšimi posnetki, takšnimi, ki jih pred vami ni posnelo že malo morje turistov, kar je sicer običajna praksa? Potem prisluhnite nasvetom fotografa Raya Demskija, ki vam bo zaupal, kje se skriva ključ do boljše popotniške fotografije.

PREBERITE ŠE: Niste fotogenični? Tu je 6 trikov, da boste to postali!

Ob ogledu pa ne boste deležni samo nasvetov, kako do unikatnih posnetkov, pač pa tudi trikov, kako se obvarovati pred krajo fotoaparata in kako fotoaparat dobiti nazaj v primeru, da ga izgubite. Katere popotniško fotografske adute še ima v rokavu Demski, pa preverite v video posnetku.

Če bi bili filmski režiserji arhitekti. Archidirector: če bi bili znani filmski režiserji arhitekti PicMonkey Collage Deset šokantno dragih umetnin, ki bi jih lahko naredili tudi otroci birtheffect Kaj resnično o nas pove naš rojstni dan? Rdeč hamburger Red Samurai Chicken Burger King na Japonskem na meni dodal kot mušnica rdeč hamburger ·