Triki za zimo
V zraku · buzz buzz

Zima je pokazala zobe, ti preprosti triki pa vam bodo omočili lažje premagovanje mraza in znižali stroške za ogrevanje. Zanje se imamo zahvaliti YouTube kanalu HouseholdHacker, ki nam je pripravil kar 10 briljantnih rešitev, ki bodo vsak na svoj način poskrbele, da vam mraz ne bo segel do kosti in da vas ne bo zadela kap, ko bo prišel račun od energetike.

Naučite se teh preprostih trikov za premagovanje mraza in to zimo vas ne bo nikoli več zeblo, pa še dobro bo delo vašemu proračunu.

PREBERITE ŠE: Kako pravilno kidati sneg? Križu prijazno kidanje!

Ste vedeli, da lahko iz premočljivih čevljev izdelate nepremočljive, da lahko namesto lopate za sneg uporabite metlo in izdelate domače grelce za roke? To in še veliko več v poučnem videoposnetku YouTube kanala HouseholdHacker, ki bo v vas prebudil MacGyverja.

Revija za odrasle Penthouse Penthouse, revija za odrasle, bo nehal izhajati Prva roža v vesolju Nasa: cinija, prva roža, ki je zrasla v vesolju Maček Pedro, mojster skrivalnic. Nihče ne najde mačka na tej fotografiji! Ga boš ti? Mešani portreti zvezdnikov Združeni obrazi slavnih: hibridni portreti zvezdnikov ·