Dacia Duster Dancemob
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Flash mob je skupina ljudi, ki na javnem mestu izvedejo nenavadno in za naključne mimoidoče nepričakovano akcijo. Tokrat je ta potekala v režiji avtomobilov Dacia Duster. Ti so sredi Ljubljane (na parkirišču Tobačne Ljubljana) in Zagreba odplesali koreografijo na priredno skladbo skupine Queen Another One Bites The Dust, ki sliši na ime Another One Drives a Duster (”Še eden več vozi Dusterja”). Oglejte si Dacia Duster Dancemob, prvo prvi flash mob na svetu z avtomobili.

Dacia Duster Dancemob je prvi flash mob na svetu z avtomobili. Narejen je iz plejade sličic v stop motion tehniki. Dacia Slovenija je plesno točko z jeklenimi konjički izvedla ob pomoči lastnikov modela Dacia Duster, katerih avtomobili so migali na zvoke priredbe skladbe britanske rock skupine Queen, Another One Bites The Dust.

PREBERITE ŠE:

Enako plesno koreografijo kot v Ljubljani so odplesali tudi Dusterji s hrvaško registracijo in sicer v Zagrebu, oba dogodka pa sta bila nato združena v en posnetek, zato imamo v ozadju enkrat kuliso prestolnice Slovenije, drugič pa Hrvaške (snemali so sicer na stadionu NK Lokomotiva). Namen flash moba v pločevinasti zasedbi je bil širiti pozitivne vibracije, ki jih oddaja Duster.

Dacia Duster DancemobOdpri galerijo
27s_Dogs.JPG Največje “blamaže” največjih svetovnih zvezd Brexit Brexit: tako se internet norčuje iz izstopa Velike Britanije iz EU Torte z napako Torte z napako: slaščičarji, ki so navodila za torto vzeli preveč dobesedno Če ima tvoj fant te lastnosti, potem se lahko z njim kar poročiš!