Doom na Porscheju
V zraku · buzz buzz

Da je računalniška igra Doom priljubljena tudi danes, so pred časom z njeno namestitvijo na bančni bankomat pokazali avstralski računalniški zanesenjaki, nedavno pa je Adam Bell za igranje uporabil kar dodatni interaktivni zaslon Touch Bar prenosnika MacBook Pro. YouTubov uporabnik vexal pa je šel še korak dlje in je za igranje te priljubljene igre iz leta 1993 uporabil kar svojega Porscheja 911. Da, prav ste prebrali. Če imate doma po naključju še vedno originalni CD-plošček in vas v garaži čaka avto z infozabavnim sistemom, potem lahko to poskusite tudi vi. Toda pozor, tovrstno početje je še nevarnejše kot lovljenje Pokemonov v avtomobilu.

Računalniško igro Doom lahko igrate praktično na vsaki napravi, ki ima zaslon. Zanesenjaki so jo do zdaj naložili že na tiskalnik, bankomat, kalkulator, pomožni zaslon MacBook Proja, YouTubov uporabnik vexal pa jo je namestil kar na infozabavni sistem svojega avtomobil. In to ne kar v katerokoli avtomobil. V lasti ima namreč Porscheja 911.

PREBERITE ŠE: Če bi bil Porsche 918 Spyder terensko vozilo …

V posnetku nam prikaže, kako je to moč narediti. Najprej potrebujete USB-ključek, na katerem je le ena datoteka poimenovana z VIN-številko, to je identifikacijska številka vozila. Tega vstavite v USB-vhod in vžgete avtomobil.

Na zaslonu se vam bo sistem zagnal v varnem načinu. Vstavite CD in izberete igro. Ko se igra naloži, stopite na plin in začnite s pobijanjem sovražnikov. Igro lahko namreč igrate le med vožnjo, ‘gas’ je namreč ukaz za premikanje, hupanje pomeni streljanje, prestavljanje pa menjavo orožja. Zavijate z volanom. Ne priporočamo, da to poskušate na javnih cestah.


8 predlogov, kako se obnašati na zmenku 8 predlogov, kako se vesti na zmenku McDonald's - slamica STRAW STRAW: McDonald’s izdelal revolucionarno slamico za ”shake” V istih oblačilih je posnela selfija v 11 različnih slačilnicah. V istih oblačilih je obiskala 11 slačilnic priznanih modnih trgovin in razlike so očitne Odpiranje avtomobilskih vrat ''po nizozemsko''. Tako se pravilno odpira avtomobilska vrata · · · ·