Današnji otroci vs. otroci v 90ih
V zraku · buzz buzz

Razlike med današnjimi otroci in otroci iz 90ih so tako velike kot razlika med današnjo tehnologijo in tehnologijo v 90ih. Če so se nekoč otroci v prostem času igrali na ulici, igrali karte in večino norčij zganjali zunaj, je danes slika povsem drugačna. Kdaj so otroci pozabili biti otroci?

Drži. Tehnologija je v zadnjem desetletju in pol drastično spremenila naš način življenja, kar je vplivalo tudi na otroke in njihovo obnašanje. Če so bile še nedavno otroci zagreti za igrače kot so karte, kolebnica, frnikole in frizbi, so danes zanimive samo še tehnološke igračke kot so pametni telefoni, tablice in računalniki.

PREBERITE ŠE: Če bi umetniške slike lahko govorile … bi nas pošteno nasmejale

Vse več otrok prostega časa ne preživlja več na ulicah in igriščih, ampak se je prilepila na zaslone. V zgornjem posnatku si oglejte kakšne so razlike v obnašanju današnjih otrok in otrok iz 90ih.

Čarovniški triki s hrano 10 vrhunskih trikov s hrano Jajce na oko z Lamborghinijem Pečenje jajca na oko … z Lamborghinijem! Vožnja z vlakcem smrti Ljudje, ki so v hipu obžalovali vožnjo z vlakcem smrti in katapultom Iznajdljivi očetje, ki so prikrojili vzgojo otroka sebi po meri Zakaj očetov z majhnimi otroki nikoli ne smemo puščati samih