Recept za sladico japonski sufle
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Kako je receptu za japonski sufle uspelo obnoreti svet kot najstnice video spot Justina Bieberja? Odgovor je preprost, kot je preprost njegov recept. Zaradi enostavnosti priprave in le treh sestavin. Za pripravo sirovega kolača namreč potrebujete le jajca, belo čokolado in kremni sir (sirni namaz), ki pa ga lahko zamenjate bodisi s skuto bodisi s sirom mascarpone. Rezultat je za prste obliznit!

Ni ga čez preprost in okusen recept, ki od nas zahteva malo časa in kuharskega znanja. Prav tak je recept za japonski sufle, ki je obnorel svet. Priprave sladic se sicer marsikdo ustraši, saj običajno zahtevajo kar nekaj kuharske spretnosti in veliko sestavin, a ne japonska cheese-cake torta, nežna sladica, ki za pripravo potrebuje zgolj tri sestavine.

Avtorica recepta, YouTube uporabnica Ochikeron, namreč našteje samo tri jajca, 120 gramov bele čokolade in prav toliko gramov kremnega sira.

PREBERITE ŠE: Recept: gin & tonic kumarične lučke

Zdaj ko veste kaj japonski sufle potrebujete, pa si oglejte še, kako se lotiti priprave. Pa dober tek.

PicMonkey Collagebine1 Recept: Vroča čokolada s kardamomom – Gorenje & chef Bine Volčič Posodice za sladoled Recept: barvite posodice za sladoled, ki jih lahko pojemo Gin & tonic lučke Recept: gin & tonic kumarične lučke PicMonkey Collagebine Recept: Slastna musaka iz jagnjetine in jajčevcev – Gorenje & chef Bine Volčič ·