Barack Obama v pokoju
V zraku · buzz buzz

Bivši ameriški predsednik Barack Obama ni potreboval dolgo, da se je navadil na življenje upokojenca. Zdaj, ko je odrešen spon varnostne službe, ki mu je kot mama majhnemu otroku dolgih osem let v imenu varnosti prepovedovala marsikaj, nadomešča vse tisto, kar je v času predsednikovanja zamujal. Med drugim tudi učenje kajtanja. Nedavno si je privoščil oddih na otoku Moskito, ki si ga lasti ustanovitelj družbe Virgin Richard Branson, s katerim sta se pomerila v prav posebni tekmi.

Po tem, ko se je Barack Obama odselil iz Bele hiše in bil odrešen dolžnosti ameriškega predsednika, je končno lahko zaživel bolj normalno življenje. Brez številnih prepovedi varnostne službe lahko zdaj počne marsikaj, kar mu prej ni bilo dovoljeno. Med drugim tudi deska na vodi, kar mu je zelo ljub šport, a ga je moral v času mandata potisniti na stran.

Na svoje prve počitnice se je odpravil na zasebni otok Moskito milijarderja Richarda Bransona, kjer se je preizkusil v kajtanju.

PREBERITE ŠE: Slovenia Second: Donaldu Trumpu satirično sporočilo poslala še Slovenija

Branson je bil nad izbiro destinacije za oddih nekdanjega predsednika ZDA počaščen in je dejal, da sta se z Barackom odločila za prijateljsko tekmovanje, in sicer, ali se lahko Obama prej nauči kajtati kot on foilboardati. Zadnji dan počitnic sta se pomerila, kateri na deski zdrži dlje. Kdo je zmagal, lahko preverite v zabavnem videoposnetku, na katerem je Obama kljub še vedno številnim varnostnikom okoli sebe, videti izjemno srečen in sproščen.

Galerija – Barack Obama med kajtanjem:

Novo prijateljstvo je rojeno.Odpri galerijo

Slovenija vs Slovaška Američani svetu razložijo, zakaj imata Slovenija in Slovaška tako podobni imeni Slovenia Second Slovenia Second: Donaldu Trumpu satirično sporočilo poslala še Slovenija valentinovo Iskrene valentinove čestitke za vse, ki ne marajo zlajnane romantike Edinstven pozdrav med učiteljem in učenci Tudi vi bi si želeli tako kul učitelja, ki ima drugačno rokovanje z vsakim učencem · · · ·