Češke plavalke kot reševalke iz vode.
V zraku · buzz buzz

Češka plavalna ekipa, ki je nastopala na olimpijskih igrah Rio 2016, se je v prostem času dobro zabavala. Fantje in dekleta so izkoristili fotogeničnost brazilskih plaž in na eni izmed njih posneli seksi priredbo uvodne špice TV-serije Obalna straža (Baywatch, 1989) z naslovom CzechWatch. David Hasselhoff bi bil ponosen! Menimo, da imajo te plavalke in plavalci po plavalni karieri lepo prihodnost v svetu filma in mode.

Slovita uvodna špica Obalne straže (Baywatch), v kateri mične vodne reševalke in reševalci v počasnem posnetku tečejo po plaži, je dobila prav posebno različico – CzechWatch. V njej v glavnih vlogah ne nastopata Pamela Anderson in David Hasselhoff, pač pa češka plavalna ekipa, ki je nastopala na OI Rio 2016. V Obalni straži po češko nastopajo plavalke Lucie Svěcená, Barbora Seemanová, Martina Moravčíková, Jana Závadová in plavalca Jan Micka in Pavel Janeček. Mogoče ti plavalci niso osvojili zlata v bazenu, zato pa si zaslužijo zlato medaljo za najbolj seksi plavalno ekipo v Riu.

PREBERITE ŠE: Rio 2016: skakalcu s palico moškost razblinila olimpijske sanje

Ob tem lahko dodamo, da so pravkar zaključili snemanje filmske adaptacije priljubljene nanizanke Obalna straža. Naslovnega junaka, Mitcha Buchannona, je odigral Dwayne Johnson oz. The Rock (Hitri in drzni), Matta Brodyja pa Zac Efron (Dedek uide z vajeti). V vlogi Summer Quinn nastopa Alexandra Daddario, C. J. Parker – s to vlogo je zaslovela Pamela Anderson – pa Kelly Rohrbach. Poročnica Stephanie Holden je Ilfenesh Hadera.

Češke plavalke kot reševalke iz vodeOdpri galerijo

 

 

 

 

 

Simetrični tatuji Valentina Hirscha. Simetrični tatuji, ki kombinirajo naravo in geometrijske like Poletne počitnice nekoč. Tako smo poletne počitnice preživljali nekoč Uporniki brez razloga Uporniki brez razloga: ljudje, ki se požvižgajo na pravila! Tina S in Beethovnova sonata V mesečini. Tina S: Beethovnova sonata V mesečini v trdi rock izvedbi · · · ·