Maddison z motociklom jahal po valovih
V zraku · buzz buzz

Bondov kaskader, sodobnik Evela Knievela in lastnik številnih rekordov je svoje neverjetne vragolije na motociklu dvignil povsem na novo raven. Ker če je šel Jezus peš čez Genezareško jezero, je Knievelova reinkarnacija Robbie Maddison z motociklom jahal valove ob obali Tahitija! Ne verjamete? Preverite na lastne oči!

Ne Črno morje, kaskader na motociklu Robbie Maddison si je za vožnjo po vodi izbral valove ob obali južnopacifiškega otočja Tahiti. Kljub temu, da je ”Maddo”, kot pravijo temu 24-letnemu Avstralcu, kljuboval gravitaciji, vendarle ni novi Jezus, se je pa z novim podvigom ponovno vpisal v zgodovinske knjige in sicer kot prvi, ki je s krosko vozil po valovih. Nekaj, česar se ne bi sramoval niti sam Kristus.

PREBERITE ŠE: Surf destinacije: Deskanje na valovih

Maddison, ki se je z motociklom pognal že po olimpijski skakalnici v Salt Lake Cityju, skočil na in iz replike pariškega Slavoloka zmage v Las Vegasu, pravi, da je bil to njegov najbolj drzen podvig, ki ga je skupaj z DC Shoes načrtoval dve leti.

Inovativne embalaže Izdelki z inovativno embalažo Optične prevare na dlani Luca Luce – 3D umetnine na dlani, ki zbegajo možgane Slovito osamljeno drevo pri kraju Glenorchy Odkrili smo raj na Zemlji – Južni otok Nove Zelandije Grafiti umetniki v Mehiki v duhu boja proti nasilju med mladimi poslikali sosesko Mehiška vlada prosila grafiti umetnike, da v duhu boja proti nasilju med mladimi, poslikajo sosesko ·