Glasbeni spot Golden Touch rabi vaš prst.
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · glasba

Ste vedeli, da glasbeni spot za skladbo Golden Touch (zlat dotik) japonske pevke Namie Amuro ni pol tako dober, če v njem ne nastopate vi? No, vaš prst, če smo natančni. Z njim se dotaknete zaslona in postanete osrednji lik prikupne pop pesmi, ki vas bo zasvojila ne samo po glasbeni plati. Pa brez treme! Brez vas spot enostavno ne bo isti!

Kričeč videospot pevke Namie Amuro za skladbo Golden Touch (”zlat dotik”) je že sam po sebi prikupen, a ko svoj prst pristavite na zaslon, dobi povsem novo dimenzijo. Iz pasivnega gledalca vas prelevi v ključnega akterja in vas ”prisili”, da slabe štiri minute ostanete prikovani pred zaslon. Prst postane osrednji lik dogajanja, saj je ves spot posnet, kot da je ta na samem prizorišču snemanja.

PREBERITE ŠE: Madonna je posnela nov post-apokaliptičen videospot za pesem Ghosttown

Gotovo si niste mislili, da boste kdaj tako zlahka dobili vlogo v videospotu. Nobene avdicije, trkanj na vrata, vse kar morate storiti je, da pristavite prst na sredino zaslona. Poizkusite in predvajajte video v polni velikosti.

Slikovite kreacije Benedetta Demaia Benedetto Demaio – barvite kompozicije iz vsakodnevnih predmetov Umetnik, ki slika s supa Hula: Umetnik, ki slika s supa Najbolj osupljivo dejstvo o vesolju. Kaj je najbolj osupljivo dejstvo o vesolju? 1280x800_mol-ambrozija-1faza_v1 Rokavice gor za celoletno Urbano!