DIY zaslon, katerega vsebino vidite samo vi.
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija

Imate doma ali v službi LCD-zaslon? Imate okoli sebe polno firbcev, ki neprestano gledajo v vaš zaslon? Če si upate, lahko zaslon predelate do te mere, da vsebino na njem vidite samo vi! V nadaljevanju vam izdamo preprost trik, kako.

Imate šefa, ki nenehno preverja, kaj počnete? Bi rad kdaj v miru pokukali na Facebook, ne da bi ob tem tvegali, da vas zaloti nadrejeni? Potem imamo za vas idealno rešitev. Trik, s katerim bo vsebina na zaslonu vidna zgolj in samo vam! Kako je to mogoče?

PREBERITE ŠE: Čarovniški triki za vsakogar, ki jih boste obvladali v minuti!

Potrebujete modelarski nož (Olfa) in 3D-očala. Potem ko ste odstranili okvir zaslona, z nožem in prsti odstranite polarizacijsko plast (zaslon je sestavljen iz dveh polarizacijskih plasti, med katerima je plast tekočih kristalov). Del te plastike uporabite za leče očal in že je vsebina na zaslonu vidna samo vam, vsi ostali pa vidijo bel zaslon. Za lažjo predstavo si oglejte zgornji posnetek.


5 TIPOV STRUPENIH LJUDI KI JIH NE RABIMO 5 tipov ‘strupenih’ ljudi, ki jih v življenju ne potrebujemo Lažna Melania Trump Lažna Melania Trump tokrat na komičen način zagovarja moža in njegov odnos do žensk najdražje pasme mačk na svetu To so najdražje pasme mačk na svetu! Branje knjig podaljšuje življenje Ljudje, ki berejo knjige, živijo dlje kot tisti, ki jih ne berejo · · · ·