Pametno vetrobransko steklo Samsung Smart Windshield
Utrip mesta · mobilno

Dobra novica za vse motoriste! Zaradi Samsunga bo vožnja z motocikli od zdaj precej varnejša. Samsung je namreč predstavil pametno vetrobransko steklo Samsung Smart Windshield, sploh prvo, narejeno v imenu varnosti. Deluje v navezi s pametnim telefonom iz družine Samsung Galaxy, projekcija na steklo pa je zaslužna za to, da nam tudi med odgovarjanjem na klice, branjem e-pošte in prejemanjem drugih informacij ni treba umakniti pogleda s ceste.

Samsung Smart Windshield je pametno vetrobransko steklo za motor. Gre za koncept, ki ga je Samsung razvil z mislijo na izboljšanje varnosti motoristov, ki veljajo za enega najšibkejših členov v prometni piramidi. Motorist se lahko zdaj popolnoma posveča dogajanju na cesti, istočasno pa uporablja podatke, ki mu jih prek pametnega telefona Galaxy na steklo projicira mini projektor. Tako lahko motorist med vožnjo mirne duše uporablja navigacijski sistem, odgovarja na klice in tudi sporočila ter elektronsko pošto.

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy S7 proti pralnemu stroju

Vetrobransko steklo Samsung Smart Windshield je namenjeno večjim motociklom in skuterjem. Kako se obnese v praksi, si lahko ogledate v priloženem posnetku.

Spyker C8 Preliator Spyker C8 Preliator: nizozemski stroj za podiranje rekordov Akrapovič in BMW Kdo bo koga? BMW S 1000 RR vs. BMW M3 z izpušnim sistemom Akrapovič Nadzvočno potniško letalo Boom Nadzvočno potniško letalo Boom bo 3x hitrejše od konkurence Audi A4 Audi se v oglasu za model Audi A4 pošali na račun Mercedesa · ·