cover-wc
V zraku · buzz buzz

Ob domači postelji je verjetno najboljša stvar, ko se vrnemo domov, domače stranišče. Javnih stranišč se namreč drži slab sloves, tako kot se jih drži tudi nešteto bakterij. Zato ljudje nad školjko ali čepimo ali pa jo obložimo s toaletnim papirjem, če si ne želimo vzeti udobja sedenja. Pa so javna stranišča res tako biološko nevarna območja, kot se nam zdi?

Ne! Po številu fekalnih snovi jih namreč prekaša že deska za rezanje kruha, medtem ko je razlika med ‘populacijo’ bakterij gobice za pomivanje posode in javnega stranišča v prid gobice velika kot razlika med populacijo Slovenije in Rusije. Če torej javno stranišče prestane ‘vizualni test’, potem se nimate česa bati. Mirno lahko sedete na školjko in ustvarite ‘sendvič’ brez ekološko kalorične priloge- toaletnega papirja. Naša zadnja plat namreč večino teh bakterij že tako ali tako gosti in nekaj nove družbe jim ne more škoditi, četudi pride nepovabljena E.coli, ki žal ne more iz svoje kože in vedno išče težave, a na koži vam ne more storiti žalega.

Pustite torej zaščitno obleko doma in si po obisku stranišča raje dobro umijte roke, toaletni papir pa porabite za objem kljuke, ki, mimogrede vsebuje precej več bakterij kot straniščna školjka.
Še to. Če še vedno nisem odgovoril na hamletovsko vprašanje iz naslova, predlagam, da odgovor poiščite v videu.

Preberite še: 8 mobilnih aplikacij za kralje na porcelanastem prestolu – wc-ju

cover-goske Rečjegedon, ko armada rac preplavi cesto cover-pammetne-spletn-strani Spletne strani zaradi katerih boš pametnejši cover 25 senc s smislom za humor cover-oldspicebrasil Po vsej verjetnosti najbolj bizaren oglas z brazilsko tematiko – Old Spice | Drill to Brazil