Pretiravanja s selfiji
V zraku · buzz buzz

Iz baseballske tekme prihajajo prizori deklet, ki jih bolj kot tekma zanimajo selfiji. To je ujela tudi televizijska kamera in komentatorja nista mogla zadržati smeha, ko sta opisovala nenavadno dogajanje na tribuni. Tudi ti takole ”gledaš” tekme?

Komentatorjema baseball tekme med ekipama Colorado Rockies in Arizona Diamondbacks (selfie dekleta tega gotovo niso vedela) v Phoenixu (ZDA) se nista mogla vzdržati smeha, ko je televizijska kamera kazala dekleta, ki so namesto tekmi pozornost posvečala selfijem in sta s humornimi vložki pospremila njihove komične grimase.

PREBERITE ŠE: Žlica za selfie – nov bizaren izum s planeta selfijev

”Moraš narediti posebno mimiko obraza, ko delaš selfija?”, se vpraša eden izmed njiju, medtem ko se drugi pošali, če lahko posredujejo. Upamo, da tudi vi ne gledate tekem tako in ste bolj zaposleni z navijanjem in spremljanje rezultata na semaforju, kot v foto galeriji.

Selfie s psom Pooch Selfie: Pasji selfie ali kaj vse si lahko še izmislijo na temo selfijev Pop Stick je nosljiva palica za selfie, ki se zakamuflira v zapestnico. Pop Stick – nosljiva palica za selfie, ki se zloži kot odsevna zapestnica Selfie žlica Žlica za selfie – nov bizaren izum s planeta selfijev Laganje To je 10 najpogostejših moških in ženskih laži