lairbrothers1
V zraku · buzz buzz

Ko sta Cher in Stephen Lair domov pripeljala svojega sedmega otroka, je bilo njunih prvih šest otrok v šoku: otrok številka sedem je bila namreč deklica, in to prva deklica v družini. Fantje so bili vseeno zelo navdušeni, da so jo spoznali, in tako je nastal ta video, video o družini, polni ljubezni, ki nas bo popolnoma raznežil.

Video se začne s trinajstletnim Jacksonom, najstarejšim sinom, ki v besedah ujame vse, kar človek občuti, ko dobi novorojenčka. Naslednji je Sheperd, 4 leta star fant, ki takoj pove, da ima svojo majhno sestrico rad. Vsak brat nas bolj in bolj razneži, ko odkrito pove, kaj si misli dekletu v hiši. Ker še nikoli niso odraščali z dekletom, jih je tega seveda strah, a ena stvar je gotova: vsi jo imajo radi bolj, kot pa bi lahko besede to opisale.

PREBERITE ŠE: Pumpkin je prikupna rakunka, ki misli, da je pes!

Povedali so, da bodo njeni zaščitniki, in ni dvoma, da se to že dogaja. Kako blagoslovljena je deklica, ki ima na voljo šest starejših bratov, ki bodo skrbeli zanjo! Absolutno dragoceno!

Odvisnost od pametnih telefonov Tehnološko razstrupljanje: 7-dnevni načrt za odvajanje od pametnega telefona Phubbing Ta novi pojav je večji strup za razmerja kot ljubosumje! Navada, ki vama mora preiti v kri: 5+ razlogov, zakaj je jutranji seks BOLJŠI od kave Navada, ki vama mora preiti v kri: 5+ razlogov, zakaj je jutranji seks BOLJŠI od kave Spomini Kako deluje naš spomin in zakaj pozabljamo ·