Tek
V zraku · buzz buzz

Najprej čestitke vsem, ki ste uspešno pretekli Ljubljanski maraton. Kapo dol, bi rekel Srečko Katanec. Številnim se samo prihod na cilj zdi velik dosežek in to tudi je, a ne vrzite ga izven proporcev in ne pripovedujte kolegom in znancem o njem naslednje tri tedne! Žal je bahanje postalo del vsakdana in ta satiričen video nam pokaže, kako nadležno je to pretiravanje lahko.

Ljubljanski maraton je za nami in vsi, ki ste ga pretekli, ste verjetno ponosni nase in prejemate čestitke z vseh koncev in krajev, sami pa se zahvaljujete za podporo, pravite, da vam ni bilo lahko, a vam je ob pomoči drugih uspelo. Super. Vse lepo in prav. A ni treba, da zdaj o tem posluša cel Facebook, da o tem poslušajo kolegi dan za dnem še naslednji mesec.

PREBERITE ŠE: Najzanimivejši jesenski športni trendi

Oglejte si satiričen video, ki vas bo malce prizemljil. Ker verjetno ste tekli zase, ne zato, da se lahko s tem zdaj bahate pred drugimi. Sicer pa je študija harvardskih raziskovalcev pokazala, da deljenje informacij v nas prebudi enake občutke v možganih kot uživanje hrane in spolni odnosi, zato to po svoje razumemo. Kar pa še ne pomeni, da je prav. In da, tudi v našem uredništvu smo tekli.

Klepet 10 načinov, kako postati boljši v klepetu Zara Najbogatejši človek na svetu ni več Bill Gates, ampak oče Zare! Produktivna jutra Preprosta tehnika za produktivnejši začetek dneva Domiselni načini  naznanitve prihoda novorojenčka Najbolj simpatični načini, kako sporočiti novico o rojstvu ·