Skejtanje v breztežnostnem prostoru
V zraku · buzz buzz

Ikona rolkanja Tony Hawk in njegov varovanec Aaron “Jaws” Homoki sta se nedavno preizkusila v skejtanju v breztežnostnem prostoru. Oglej si neverjetne posnetke trikov, o katerih lahko na Zemlji sicer zgolj sanjamo!

Kot na začetku izziva pravi legenda rolkanja Tony Hawk, se že celo življenje bori z gravitacijo, v breztežnostnem prostoru prirejenega širokotrupnega Airbusovega letala A310 Zero-G pa je skupaj s svojim gojencem Aaronom “Jawsom” Homokijem lahko izvajal trike, o katerih lahko na Zemlji sicer zgolj sanja oz. so bili s kakšno kodo mogoči le v njegovi računalniški igri.

PREBERITE ŠE: #DoNotDisturb: Komu posvečate več pozornosti? Partnerju ali telefonu?

Zero-G podjetja Zero Gravity Corporation je predelano letalo, iz katerega so odstranili večino sedežev in tapecirali stene, da se potniki med lebdenjem ne poškodujejo. Breztežnost letalo doseže z izvajanjem manevrov v zraku (hitro dviganje in spuščanje), tovrstni poleti pa se uporabljajo predvsem za biološke, medicinske in fizikalne raziskave, pa tudi komercialne.

Restavracija Sigh Sigh – prva restavracija, ki streže hrano namenjeno izključno fotografiranju Vojna s samolepilnimi lističi Vojna s samolepilnimi lističi z epskim zaključkom Najlepše zaročne fotografije Najlepše zaročne fotografije Sony preverjal glasbeni okus živali Mačke in psi raje poslušajo Beyoncé kot Beethovna! · ·