Skok v bazen iz vrha stavbe
V zraku · buzz buzz

Nekaterim je v življenju resnično dolgčas. Zakaj bi sicer izzivali usodo in tvegali svoje življenje z drznimi podvigi, ki v resnici nimajo pravega smisla. Eden takih je neznani mladenič, ki si je nadel vzdevek 8Booth in na YouTubu ter Instagramu objavlja drzne skoke v globino. Ob njegovem skoku v bazen z vrha stavbe vam bo zaledenela kri. Junak ali bedak?

Nekateri se za dozo adrenalin pripravljeni tvegati življenje. Taki so ruski ”jezdeci” vlakov, tak je tudi fant z vzdevkom 8Booth, ki z neverjetne višine in naskrivaj skače v bazen in morje ter vse skupaj pridno dokumentira in objavlja na svojem YouTubovem kanalu in Instagramovem profilu.

PREBERITE ŠE: Je ta fotografija dokaz, da morska pošast Nessie zares obstaja?

Oglejte si njegov najnovejši podvig – drzen skok v bazen z vrha stavbe – nato pa še ostale. Pri skoku s pečine v južni Kaliforniji se je le za las izognil smrti, potem ko je pred odrivom spregledal skale pod sabo.


Diskretne spolne igračke, ki navdušujejo Največji tanker  Seawise Giant meri 458 metrov, na fotografiji je v newyorškem Centralnem parku. A Quick Perspective – fotografije, ki stvari postavijo v perspektivo Prvi seks - razlike med pričakovanji in realnostjo Razlike med pričakovanji in realnostjo, ko z nekom prvič skočimo med rjuhe Trainsurfing Trainsurfing oz. surfanje na vlaku – norost, ki je obnorela ruske najstnike · ·