Fant pije kri dekletu v Ikei z briljantnimi enovrstičnicami iz imen izdelkov.
V zraku · buzz buzz

Obisk pohištvene blagovnice Ikea vsaj Slovenci smatramo kot svojevrsten izlet. In na izletih se skoraj vedno najde kdo, ki najeda. V tem primeru je to Avstralec Simon, ki med potepanjem po Ikei s sicer pametnimi domiselnicami oziroma homonimi- gre za igro besed z Ikeinimi izdelki, ki zvenijo zelo podobno besednim zvezam- spravlja ob živce svoje dekle Dano, s katerim nakupujete opremo za stanovanje kamor sta se nedavno skupaj vselila. Preverite koliko potrpljenja ima Dana in ali ji na koncu poči film?

Medtem ko je Simon v igri besed praktično brezhiben- imena Ikeinih izdelkov kot homonime uporabi v domiselnih enovrstičnicah; ”Kannetecken” tako postane ”cannot take it”, ”Särskild” postane ”so skilled”, itd.) je na resnem testu potrpljenje njegovega dekleta Dane, ki kljub temu mirno prenaša otročarije svojega fanta s katerim sta se nedavno vselila v skupno stanovanje.

PREBERITE ŠE: 9,000,000 words – edini time-lapse posnetek, ki si ga je vredno ogledati

Mislite, da se je Dana na koncu obžalovala svojo odločitev? Preverite v smešnem video posnetku.

Freerunning iluzije Svet obrnjen na glavo: neverjeten video posnetek, ki mrgoli z optičnimi prevarami PicMonkey Collage Butches And Babies: Tumblr račun, ki se trudi razbiti stereotipe materinstva Šokantne poslikave telesa Parajoča telesa: šokantne poslikave telesa Jeampiera Dinamarca Poqueja PicMonkey Collage Steve Cutts: družbeno kritične ilustracije, ki razkrivajo žalostno resnico tega sveta ·