Dunking Devils zabijali na premikajočem vlaku.
V zraku · buzz buzz

Ko že mislimo, da so pokazali svoje najboljše trike in izčrpali svoje deje, Dunking Devils vedno znova dokažejo, da jim ustvarjalnega in akrobatskega navdiha, vse večkrat pa tudi poguma, ne (z)manjka. Tokrat so zabijali na potujočem vlaku na relaciji Nova Gorica–Bohinj, s čimer so počastili 110-letnico obstoja bohinjske železniške proge. Med prizori najdemo tudi takšne čisto hollywoodske oz. bondovske, saj eden izmed članov z mostu skoči na drveči vlak, drugi pa na vrhu vagona žonglira, ko vlak prečka Solkanski most, kot da je to najlažja stvar na svetu in ga ne bi en napačen gib stal padca 36 metrov v globino in nenadejane osvežitve v Soči. Sicer pa so skokov v reko, le da Savo, Dunking Devils tako ali tako vajeni.

Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils, ki je nazadnje navdušila z norim zabijanjem pod železniškim mostom nad reko Savo, se je tokrat preselila nad tire, točneje na potujoči vlak, ki je peljal na relaciji Nova Gorica–Bohinj. Z zabijanjem na vlaku so počastili 110 let bohinjske železniške proge, dolge 189 kilometrov in polne posebnosti (šteje 65 mostov, 28 predorov in pet galerij), ki je bila zgrajena kot vez med srednjo Evropo ter Jadranskim morjem in vsebuje legendarni bohinjski predor, na njeni trasi pa leži tudi najdaljši kamniti železniški most na svetu – Solkanski most. Mimogrede. Od zdaj med Bohinjsko Bistrico in Novo Gorico vozi tudi avtovlak.

PREBERITE ŠE: Slovenci na Triglavu zvarili pivo Triglavska šerpa!

Pa vrnimo se k Dunking Devilsom, da ta prispevek ne iztiri. Svetovno znana slovenska akrobatska skupina torej širi svoj akrobatski rezime z novim drznim podvigom. Spomnimo. Razvajali so nas že s številnimi drznimi vragolijami in posnetki zabijanj – visoko nad reko Savo, na šovu Britanija ima talent, na pomolu v Izoli, na Celjskem gradu in z mangartsko kuliso. Čeprav je te posnetke in akrobacije težko preseči, pa jim je to znova uspelo (zabijali so tudi čez avto), ob tem pa so predstavili še lepote Slovenije oz. njen podalpski konec. Bravo!

Dunking Devils – zabijanje nad reko Savo:

Dunking Devils – zabijanje s kuliso Julijskih Alp:

Dunking Devils – nastop na šovu Britanija ima talent:

Lucas Levitan - invazija karikatur Lucas Levitan: zabavna invazija karikatur v fotografije z Instagrama Varjenje piva na Triglavu. Slovenci na Triglavu zvarili pivo Triglavska šerpa! Mark Zuckerberg in Elon Musk Zakaj je Mark Zuckerberg tako jezen na Elona Muska? naslovka Pravljica ali resničnost: kako živijo resnične princese? · ·