Z vodnim skuterjem po poplavljenih območjih.
V zraku · buzz buzz

Slovenijo je ta vikend zajelo močno deževje, ki je marsikje povzročila obilico nevšečnosti. A vsaj nekomu povišani vodostaji in poplave niso pokvarili razpoloženja. Ta mladenič si je na v Spodnji Branici na Goriškem takole privoščil vožnjo z vodnim skuterjem kar po poplavljenem območju. Ob svojem posnetku je zapisal: ”Horror jet ski crash in Spodnja Branica. Kaj ti bo morje, če maš doma poplave.”

Te dni je v Sloveniji lilo kot iz škafa. Obilne padavine so številne Slovence prisilile, da so za vikend ostali doma. Še več. Ponekod so se morali ponovno boriti s poplavami, saj so reke kot za stavo prestopale bregove.

PREBERITE ŠE: Bordanje po ulicah New Yorka

In medtem ko je večina z grozo opazovala besnenje narave, je ta mladenič poplave v Spodnji Branici (leži na tromeji občin Ajdovščina, Nova Gorica in Sežana) izkoristil za vožnjo z vodnim skuterjem po poplavljenem območju.


privlačni sivolasci Izjemno privlačni sivolasci, ki se jim leta ne poznajo Življenje pred in po internetu Poglejte, kako drastično je internet spremenil naša življenja Če bi imele stvari dar govora ... Če bi stvari lahko govorile … Maček Monkey z vampirskimi zobmi. Maček vampir – dokaz, da vampirji živijo med nami, a ne kot ljudje · · ·