Spust po bob stezi v Sarajevu.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Slovenski kolesar in podjetnik Tomaž Gorec je posnel drzen spust s kolesom po zapuščeni olimpijski bob stezi v Sarajevu, ki se nahaja na gori Trebević, in s tem izpolnil svojo desetletno željo. Po ogledu tega videa boste tudi vi spust dodali na svojo listo želja.

Tomaž Gorec se je iz Bosne, točneje z gore Trebević nad Sarajevom, kjer se vije zapuščena olimpijska bob steza, vrnil s posnetkom drznega spusta s kolesom, ki vas bo navdušil.

PREBERITE ŠE: Nor spust Slovenca s kolesom po 60-metrskem jezu, zaradi katerega boste imeli srce v hlačah

Seveda se je moral za drvenje po bob stezi prej pošteno spotiti, saj ga je do izhodišča čakalo pet kilometrov res strmega vzpona, tudi nadaljnjih 15 kilometrov pa ni bilo ravno lahkotnih. A trud je bil bogato poplačan, saj bi se, če bi čas dopuščal, po stezi spustil še vsaj desetkrat.

Bizarni izumrli poklici Izumrli poklici: bizarni poklici, ki (na srečo) ne obstajajo več Bizarna pravila za Playboyeve zajčice, ki živijo v Playboyevem dvorcu. Skrivna pravila, ki v Playboyevem dvorcu veljajo za Playboyeve zajčice ''Grška tragedija'' Prava grška tragedija: medene tedne je preživela sama, ker mož ni dobil vize Samo v Rusiji! Samo v Rusiji! Bizarni prizori, ki jih vidite samo tam! · · ·