Dunking Devils na Britain's Got Talent
V zraku · buzz buzz

Potem ko je slovenska akrobatska skupina Dunking Devils navdušila z norim zabijanjem pod železniškim mostom nad reko Savo, je ekipa znova pokazala svoj razkošni talent. Tokrat na avdiciji britanskega šova Britain’s Got Talent (Britanija ima talent). Žiranti, tudi najstrožji med njimi, Simon Cowell, so bili nad njeno predstavo naravnost navdušeni! Tudi ti boš!

Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils nadaljuje svoj akrobatski pohod po svetu. Nazadnje nas je razvajala z norimi posnetki zabijanja visoko nad reko Savo, tokrat pa je skočila na Otok, kjer se je udeležila šova Britanija ima talent (Britain’s Got Talent) in dokazala, da ga imajo tudi Slovenci!

Nad predstavo je bil navdušen tudi sloviti britanski glasbeni producent Simon Cowell, sicer tudi lastnik licence oddaje, v kateri iščejo talente, zato si je ekipa zlahka izbojevala vstopnico za naslednji krog.

PREBERITE ŠE: Noro zabijanje Slovencev nad reko Savo navdušilo svet!

Zametki skupine Dunking Devils segajo v leto 2004, leta 2013 pa so odprli športni center, kjer svoje znanje prenašajo na mlajše.

mari-lezhava-418317-unsplash 10+ preprostih načinov, kako žensko pripraviti, da se zaljubi vate Britanska kraljeva garda Z britansko kraljevo gardo ni šale! cover-superavtomobili Vozniki luksuznih superavtomobilov, ki so super i****ti! Potegavščine parov Pari, ki so si privoščili krute šale na račun drug drugega ·