cover-andrea2
V zraku · buzz buzz

Pred časom je ekipa medija “Whatever” pripravila družbeni eksperiment, kjer je moški vprašal naključnih 100 deklet, ali bi spale z njim. Od 100 vprašanih deklet prav nobena ni privolila v njegovo ponudbo. Tokrat so jo zagodli moškim, saj je mično dekle z imenom Andrea, na ulicah poiskala žrtve in jim postavila isto vprašanje. Kaj mislite, koliko moških je podleglo njenim čarom?!

Rezultat tega sociološkega eksperimenta je naravnost fantastičen, saj so se fantje izkazali za izjemno spontane. Od 100 vprašanih moških je 30 takoj podleglo čarom Andreje in privolilo v spolni odnos. Verjamemo, da bi Andrea prepričala saj še 10 tistih, ki sicer niso privolili, a bi po vsej verjetnosti podlegli tej skušnjavi v kolikor bi si vzela več časa za prepričevanje.

Rezultat si lahko interpretirate na različne načine. Moški so izjemno nezvesta bitja. Na drugi strani pa lahko ugotovimo, da ženske lahko seks dobijo praktično za vsakim vogalom.

Psi so kot dojenčki. Zakaj pse dojemamo kot dojenčke? Claudine in Honza Lafonda v sapojemajočih joga pozah. Par potuje po svetu in pozira v joga pozah s katerimi kljubuje gravitaciji #instagram nintendo Leteče žuželke malo drugače – iz odpadnih igračarskih konzol in tiskanega vezja bill-gates-jpg Zanimiva dejstva o najbogatejših ljudeh na svetu #infografika ·