Krogi potegavščina
V zraku · buzz buzz

Ustvarjalci filma Krogi so si pošteno privoščili obiskovalce trgovine s tehničnimi izdelki Prisco, ki so postopali na oddelku s televizijami. Kot se verjetno spomnite, je v filmu Krog znameniti prizor, v katerem srhljivo črnolaso dekle stopi iz zaslona. Nič hudega sluteče obiskovalce je pričakalo neljubo presenečenje, s katerim ustvarjalci filma Krogi promovirajo prihod tretjega dela znamenite grozljivke.

Je to najbolj strašljiva potegavščina? Nič hudega sluteče obiskovalce ene od ameriških trgovin s tehnično opremo je namreč prestrašila Samara iz filma Krog, ki se tako kot v znameniti grozljivki priplazi iz televizije.

PREBERITE ŠE: Nevestin oče s poročno torto pošteno naplahtal poročne goste

Marsikomu je od pogledu na srhljivo dekle zaledenela kri, drugi so kričali, spet tretji ucvrli iz trgovine. Verjemite, tudi vam bi padlo srce v hlače in bi okamnili, če bi vas Samara ujela tako nepripravljene. Mimogrede, film Krogi (Rings) v slovenske kinematografe prihaja februarja 2017.


Nizozemska satira za Donalda Trumpa Nizozemci svojo državo Trumpu predstavili v njegovem slogu in nasmejali svet 15538134_365448837151656_2809447891972653056_n Krava, ki se pusti jahati in skače čez ovire Najbolje plačani tviteraši- Cristiano Ronaldo Najbolje plačani tviteraši med športniki – za tvit toliko, kot vi zaslužite v 20 letih Plitvice pozimi Plitvice se pozimi spremenijo v ledeno kraljestvo · ·