ttstfcuec5ll6kc1gh5qxdpwwpfqemsnrkbhgafmssrdutdvhwu8ed7flhjidhtz
Utrip mesta · zdravje & lepota

Se tudi vi poskušate zliti z množico s frizuro in ličili, ki so danes v trendu? Lepotni trendi in standardi so precenjeni, kar lahko dokažemo s tem posnetkom, kjer se zvrsti kar sto let lepotnih trendov v eni sami minuti.

Različni pogledi na lepoto skozi stoletje, se na enem samem modelu pokažejo v desetletjih. Temna šminka, priljubljena v letih 1920 in 1930, se ponovno vrne leta 1990. Obilne in poskočne frizure iz leta 1940 se vrnejo spet leta 1980. Krepko poudarjene oči, prepoznavni znak petdesetih in šestdesetih prejšnjega stoletja, se vrnejo v letu 2000.

PREBERITE ŠE: Lepota – je to najlepši ženski obraz?

Narava trendov je namreč takšna, da se navidezno pojavijo od nikoder, prevzamejo celotno kulturo, potem zbledijo in se zamenjajo z nečim novim. Ženske smo posebej znane po tem, da jim (pre)rade sledimo. Zato je kozmetika tista, ki vsako leto doprinese kar 205 bilijonov ameriških dolarjev k industriji.
Vsak trend, dober ali slab, se nekega dne ponovno pokaže izza ovinka.

Massage_01 ZenEgg: Razbremenilno jajce slovenskega oblikovalca na Kickstarterju IMG_3786. Kako se spopasti s prazničnimi pregrehami red ribbon 1. december – svetovni dan boja proti aidsu cover 10 načinov, kako lahko z medom preženemo zdravstvene težave ·