KOMPLIMENT
V zraku · buzz buzz

Mogoče kakšen dan celo uspete pohvaliti ljudi okoli sebe – vaš sodelavec ali sodelavka ima lepe čevlje ali pa vam je všeč ljubka fotografija, ki jo je prijateljica objavila na družbeno omrežje Instagram. A tisto, kar se nam ljudem pri tem zdi samoumevno, je trajen učinek komplimenta, ki ga lahko ima na posameznikovo samopodobo. Po ogledu tega ganljivega videa vam bo jasno, zakaj morate že danes začeti deliti komplimente.

Covet, modna igra, v kateri uporabniki ‘rešujejo’ stilske izzive, je predstavila 50 novih digitalnih modelov različnih oblik, velikosti, barv kože in obraznih potez. V povezavi s tem so pri Covetu objavili še video z naslovom A Beautiful Perspective: How Compliments Can Empower.

PREBERITE ŠE: Študent posnel ganljiv oglas za Adidas, ob katerem se vam bo utrnila solza

V videu poteka pogovor o samopodobi in negotovostih, s katerimi se srečuje velika večina, ko se pogleda v ogledalo. Potem so tri uporabnice Coveta deležne stilske preobrazbe in hkrati soočenja z drugimi tremi ženskami. Počasi, a zanesljivo lahko vidimo, kako se spreminjajo odnos in čustva žensk, ko slišijo stvari, kot so “Ti si zelo lepa.” in “Razsvetlila si prostor.”.
Zato tudi sami ne pozabite na komplimente in ljudem okoli sebe polepšajte dan.


sisters2 Kaj smo Slovenci najpogosteje kupovali v letu 2016? Samsung Indija Ta oglas za Samsung je že milijone ganil do solz – tudi tebe bo! Osupljiva dejstva o času, ki niso splošno znana Dunking Devils in Arsenal FC združili moči Dunking Devils zabijali z nogometaši Arsenala! · · · · ·