V manj kot treh minutah bo ta video spremenil vaš pogled na življenje
V zraku · buzz buzz

Vsak med nami ima enako količino časa na voljo v dnevu, tednu, mesecu in letu. Na vas je, kako ga boste razporedili in kaj boste z njim naredili. Ga boste ‘ubili’ ali ‘izkoristili v tem trenutku’?

‘Ubijanje časa’ je nekaj, k čemur se ljudje z lahkoto zatečemo. Verjetno zato, ker gre za lažjo pot. Človek poskuša ubiti čas, a na koncu, kolikor se pač temačno sliši, čas ubije njega, je nekoč rekel Herbert Spencer. In verjetno je imel prav!

Naš največji sovražnik je JUTRI. Vprašajte se, kaj vas dejansko ovira pred tem, da ne bi določene stvari naredili točno v tem trenutku in ne ‘ko se boste upokojili’? Zakaj čakamo na pravi trenutek, medtem ko je večina našega življenja že minila, poti nazaj pa ni več?

Biti otrok je lepo, biti upokojen je prav tako lepo – kaj pa se zgodi z vmesnim časom, ko nismo več otroci in se še nismo upokojili? Je to čas, ko le čakamo, kdaj bo petek, da si bomo odpočili od dela? Da bomo šli na dopust? In se bomo kočno upokojili? Če ta vmesni čas res tako preživljate, ste ga dejansko ubili! Naredite ga smiselnega, posebnega in mu dajte namen.


RICHIE RICH, Macaulay Culkin, 1994, © Warner Brothers/courtesy Everett Collection 6 popolnoma zgrešenih vrednot, ki nam jih vsiljuje družba shutterstock_370032968 Kdaj lahko pred partnerjem prvič spustiš golobčka in kdaj ga lahko predstaviš staršem? BeFunky-collage 15+ modnih katastrof, za katere ne boste mogli verjeti, da so se zgodile lork-eat-me-nouvel-art-urbain-street-food-mattresses-2-Copier Umetnik, ki iz starih vzmetnic ustvarja slastne jedi · · · ·