cover-ferrariportofino
Utrip mesta · mobilno

Da je Slovenija slikovita država polna naravnih čudes, ni prav nobenega dvoma. Tega se zavedajo tudi naši sosedje Italijani, saj so odločili posneti reklamni spot za novi Ferrari Portofino prav v Sloveniji.

Lepota Ferrarija Portofina je bila predstavljena na nedavnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Prav v tistem času je bil posnet tudi oglasni spot, s katerim Ferrari nagovarja svoje stranke. Težko bi si izbrali primernejšo lokacijo za snemanje, saj so nekatere lepote narave očarale tudi nas, pa čeprav jih videvamo skoraj vsakodnevno. V oglasu je moč zaslediti del Dunajske ceste v Ljubljani, avtocestni odsek na Črnem Kalu, priobalno cesto med Koprom in Izolo in središče mesteca Piran. Ferrari Portofino se seveda preganja tudi po serpentinah in po podeželju, kar samo še poudari raznovrstnost in lepote Slovenije.

PREBERITE ŠE: CALIFORNIE NI VEČ, DOBRODOŠEL FERRARI PORTOFINO!

Ferrari ni prvi, ki je posnel oglasni spot v Sloveniji, in zagotovo tudi ne zadnji. Slovenija ima za pokazati še nešteto lepot. In če boste okoli sebe voznike povprašali po njihovi najljubši cesti? Zagotovo se jih bo našlo ogromno in tako ni vrag, da se na kateri izmed njih ne bo snemala še kakšna cestna umetnina.

Novi Range Rover Velar Novi Range Rover Velar že na slovenskih tleh Mercedes-Benz Sprinter Prihaja novi Mercedes-Benz Sprinter (2018) Karolina Kurkova Karkoli imate v mislih! Ostanite aktivni. Frauscher 858 Fantom Air Dayboat: čoln za vsak dan Frauscher 858 Fantom Air Dayboat: čoln za vsak dan