GTA v resničnem življenju.
V zraku · buzz buzz

O popularnosti video igre GTA ni treba izgubljati besed, zato ni čudno, da jo nekateri poskušajo simulirati v resničnem življenju. Kar je ravno nasprotno kot običajno počnemo. Če pustimo ob strani dejstvo, da lahko v GTA V skačete z motocikla na reaktivno letalo, je, vsaj kar se tiče grafike, igra resnična kolikor se le da. In s tem video posnetkom, kjer ekipa CorridorDigital simulira dogajanje v igri, je to še toliko bolj očitno. Preverite, kako GTA izgleda v resničnem življenju.

Če zanemarimo nekaj dejstev je, kar zadeva grafike, GTA V izjemno realističen, o čemer priča video ekipe CorridorDigital, ki je prizore iz petega dela te franšizne igre poustvarila v resničnem življenju. Delujejo namreč izjemno, hmmm…, realistično? Fantje so ne samo povzeli način gibanja in prikaz, ampak prizore posneli na ”resničnih” lokacijah same igre, to je v Los Angelesu v igri znanemu kot Los Santos.

PREBERITE ŠE: Gran Turismo 6 kot kristalna krogla za Fiatove dirkalnike prihodnosti

Dogajanje je več kot odličen približek dogajanja v video igri, celo tako zelo, da se boste vmes vprašali ali morda ne gledate posnetka kakšnega igračarja.

Oglejte si tudi prizore s snemanja:

video Moški in ženske gledajo film za odrasle v družbi igralk in igralcev iz filmov za odrasle 1 Največji svetovni jeziki (infografika) – Alberto Lucas Lopéz Slavoj Žižek v nagovoru  z malo bolj žgečkljivo vsebino. Slavoj Žižek – blazno resno o spletnih zmenkarijah in (ne)popolnosti [video] cover-oglas-novinarji CityJob: Bi pisal za nas? Iščemo mojstre besed, novinarje s srcem! · · ·