Parodija na TED govore
V zraku · buzz buzz

TED-govori so postali pojem navdiha. Na odru TED-konferenc se zvrstijo izjemne osebnosti, ki s svojim govorom in intonacijo, kretnjami, predvsem pa pronicljivimi idejami začarajo občinstvo. A to ni ustavilo samooklicanega mnenjskega voditelja Pata Kellyja, da si ne bi pošteno privoščil TED-govorcev. Oglejte si zabavno parodijo na TED-govore, ki vas bo dodobra nasmejala. So kritike na račun TED-dogodkov, ki jim marsikdo očita, da na njih vsak misli, da je Steve Jobs, upravičene?

Samooklicani mnenjski voditelj Pat Kelly je svoj TED-govor posvetil norčevanju iz TED-govorcev oziroma sploh koncepta TED-dogodkov. V svojem seminarju razloži, kako govoriti z rokami, kako prejeti stoječe ovacije in navdihniti ljudi s praznimi besedami. Gre za kritiko mnenjskih voditeljev, torej individualistov, ki so s svojim obnašanjem in idejami drugim zgled in nanje vplivajo.

PREBERITE ŠE: Kaj razkriva njegova govorica telesa?

In kaj sploh je TED? TED je neprofitna organizacija, ki se osredotoča na širjenje idej. TED-konference gostijo vodilne svetovne mislece in druge velmože uma, ki zbranemu občestvu posredujejo svoje zgodbe v kratkih in navdihujočih predavanjih. Kot pop ali rock skladbe sledijo točno določenemu vzorcu, ki je recept za uspeh, iz česar se tudi Kelly norčuje. Iz TED-konferenc je kasneje nastal TEDx, to je neodvisen lokalni dogodek, ki ga je nekajkrat že gostila tudi Slovenija.

Red Bull Goni Pony 2016 Ta posnetek si je ogledal že skoraj vsak Slovenec! #redbullgonipony Govorica telesa moškega Kaj razkriva njegova govorica telesa? Znanstveno dokazani triki, s katerimi bo vaše razmerje dolgo vroče Znanstveno dokazani triki za dolgo vroče razmerje Nadrealistični tatuji beloruskega umetnika Ilye Brezinskega Nadrealistični tatuji, ki si jih boste želeli še danes ·