počnete napačno
V zraku · buzz buzz

Vsakodnevnih opravil smo se priučili že v rani mladosti. A kot se je izkazalo, veliko teh stvari, ki jih vsi počnemo enako, vsi počnemo narobe. Mislite, da znate olupiti banano? Da znate pravilno držati steklenico piva? Da si znate pravilno vstaviti ušesne slušalke? Pripravite se, odprl se vam bo povsem nov svet!

Matthew Santoro je sestavil seznam 10 vsakodnevnih stvari, ki jih že celo življenje počnete narobe. Ste mislili, da znate pogrevati hrano v mikrovalovni pečici? Da znate pravilno držati steklenico piva in kozarec vina? Da znate pravilno skuhati špagete? Da znate udobno spati (da, tudi spati ne znate pravilno!)? Da znate pravilno sedeti na straniščni školjki? Da znate pravilno olupiti banano?

PREBERITE ŠE: Ameriški diplomati v Sloveniji recitirali Prešerna in znova poskrbeli za smeh

Pritisnite gumb za predvajanje in se pripravite, da vas vrže na rit! Marsičesa, česar ste se naučili v mladosti, ste se naučili napačno.


emma-paillex-487293-unsplash Smučarji so srečnejši ljudje, pravi znanost Ameriški diplomati recitirajo Perešerna Ameriški diplomati v Sloveniji recitirali Prešerna in znova poskrbeli za smeh Ameriški predsedniki v mladosti Tako so bili v mladosti videti ameriški predsedniki matija cover Kolumna: Matija Goljar spodbuja mlade podjetnike – od izvrševalca do ustvarjalca · · · · · ·