Telovadnica kot videoigra
Utrip mesta · šport

Asphalt Green, neprofitni športno-rekreacijski center v New Yorku je ustvaril telovadnico za ljudi, ki se med vadbo radi zabavajo. Ob vstopu v telovadnico vas namreč ne pričaka običajen prizor s telovadnimi orodji in pripomočki, pač pa imate občutek, kot da ste vstopili v računalniško igrico!

Vadba je precej lažja, če se vmes zabavam. Tega se zaveda tudi športni-rekreacijski center Asphalt Green, ki je svojo telovadnico spremenil v računalniško igrico. Na voljo je namreč serija aktivnosti, kjer vas med vadbo usmerjajo svetlobni efekt, ki se izrisujejo na tleh in stenah ter s tem obiskovalcem narekujejo tempo ali režim vadbe.

PREBERITE ŠE: Hobie Mirage Eclipse – hibrid med SUP-om in steperjem

Vsekakor inovativen način, kako pozornost s telesnega napora preusmeriti k zabavi.

Telovadnica kot videoigraOdpri galerijo
Nogometni klub Leicester City Slavje v ekipi Leicester City po senzacionalni osvojitvi naslova prvakov Hobie Mirage Eclipse Hobie Mirage Eclipse – hibrid med SUP-om in steperjem H20166_TR_Key_Model_Mar02-BTL_in-store_digital_only_RGBI adidas StellaSport 2016: nova kolekcija pomlad/poletje v barvah sedemdesetih Poletne olimpijske igre v Riu de Janieru (2016) Rio 2016: Sloveniji na olimpijadi napovedujejo tri zlate kolajne · ·