iPhone 7 - test upogljivosti
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Se spomnite afere BendGate, ki jo je zakuhal iPhone 6 Plus? Je tudi novi iPhone, iPhone 7 tako zelo občutljiv in se lahko v žepu upogne? Ker oba omenjena v debelino merita enako, to je 7,1 milimetra, smo z zanimanjem čakali na test upogljivost. In ga zdaj, ko je novi iPhone že v prodaji, končno dočakali. Kako se je na njem odrezal iPhone 7, izveste v nadaljevanju.

Se še spomnite, koliko besa uporabnikov si je Apple nakopal leta 2014, ko se je izkazalo, da se zaradi tankosti telefona in fleksibilnega ohišja modela iPhone 6 Plus v žepu lahko nepopravljivo upogne? Ker je iPhone 7 enako debel kot iPhone 6 Plus, to je 7,1 milimetra, nas je seveda zanimalo, ali bo imel novi iPhone enako težave in ali se nam tudi tokrat obeta afera BendGate.

PREBERITE ŠE: Afera #bendgate: iPhone 6 se v žepu lahko skrivi

Kot se je izkazalo, je ohišje nove generacije iPhona precej manj fleksibilno, zato iPhone 7 (niti iPhone 7 Plus) ne bo šel po stopinjah predhodnika, ki se je zaradi kombinacije tankosti, velikosti in pritirane gibkosti ohišja nenadejano ukrivljal. Kljub temu ne priporočamo, da testirate njegove meje, saj lahko pretirano upogibanje poškoduje lepilno vezivo med telefonom in zaslonom, ki skrbi, da je novi iPhone vodotesen. Velja dodati, da je zaslon Retina HD odlično prestal toplotni test. Kljub neposredni izpostavljenosti ognju so vsi piksli okrevali, s čimer se lahko pohvali le redkokateri pametni telefon.


Mobilni telefon AIEK Q1 Mobilni telefon AIEK Q1 – fixie telefonov Steve Jobs o spremembah Tako bi Steve Jobs razložil, zakaj je Apple odstranil priključek za slušalke Boljši mobilni signal Želite boljši mobilni signal? Ste poskušali zamenjati roko, v kateri držite telefon? Vrste pred Applovo trgovino Najbolj zaželen poklic ta hip – držanje mesta v vrsti pred Applovo trgovino · · · ·