TieFi - kravata kot dostopna točka W-Fi
Utrip mesta · moda · moška moda · V zraku · tehnologija

Otroci zavoljo sodobnih naprav čedalje manj časa preživljajo s svojimi starši, zato bi bilo vse, kar bi spodbudilo otroke, da se zbližajo s svojimi starši, koristno za njih. Čustveno in fizično. Pri kanadski agenciji Grip Limited so pri soočenju s tem dejstvom prišli na zanimivo idejo, ki bi otroke pripeljala bližje staršem. Kravato TieFi, ki je tudi prenosna brezžična dostopna točka.

TieFie je kravata, ki je tudi prenosna brezžična dostopna točka. In zavoljo odprtokodnega softvera (navodila in koda sta na voljo tu: tiefi.ca) lahko prav vsako kravato nadgradite v kravato TieFie. Tvorijo jo skriti mini brezžični usmerjevalnik, odprtokodna programska oprema in dostopna toča.

PREBERITE ŠE: To je najbolj bizarno obdobje v moški modi – to so sedemdeseta!

In kje povezava med otroci in starši? Otroci so danes odvisni od pametnih telefonov in interneta. In če jim ima starš moč ponuditi povezavo v svoji neposredni bližini, se bodo ti morda dlje časa zadrževali okoli njih. Seveda mora podmladek za to ostati relativno blizu, sicer je povezava izgubljena- brezžična in ”človeška”. Pa naj še kdo reče, da lahko otroci preživijo brez staršev!

PicMonkey Collage To je najbolj bizarno obdobje v moški modi – to so sedemdeseta! Modne moške kopalke - 2015 Trendi & modne moške kopalke 2015 PicMonkey Collage Modna moška sončna očala 2015 Kako se obleči kot pravi moški? 15 stilskih smernic kako naj se obleče gentleman? · ·