fat girl dating prank video
V zraku · buzz buzz

Najbrž ni nobena skrivnost, da ljudje na aplikacijah kot je Tinder poskušajo izpasti čimbolj privlačno. Poglejmo si zanimiv eksperiment, ki dokazuje kako lahko pri lovljenju zmenkov manipuliramo s svojim videzom.

V boju za čimvečje število “matchov” na Tinderju je med pestro izbiro samskih ljudi, ki na tovrstnih aplikacijah iščejo ljubezen, že prav težko izstopati. Ljudje na svojih profilih neredko objavljajo fotografije, ki so lahko daleč od resnice. Po raziskavah spletnih zmenkarij najhujši strah pri ženskah, da bi se na spletu zmenile za zmenek s serijskim morilcem, pri moških zamenja strah pred debelostjo. Najhujše se jim namreč zdi, da bi njihov zmenek prikrival svojo dejansko (pre)obilnost. Video, ki so ga pripravili pri Simple Match, razkriva koliko moških je ostalo na zmenku z “debelušno” lepotico, ki je v namen socialnega eksperimenta za srečanje z izbranci oblekla obleko, ki ji je dodala nekaj več deset kilogramov.

PREBERITE ŠE: Sebastian Errazuriz – bizarne kreacije med umetnostjo in dizajnom

Spodaj pa si lahko ogledamo še moško različico eksperimenta.

Zaznaš kako kisla je limona? Čudne lastnosti, ki jih podedujemo od svojih staršev iStock_000036588372_Medium Ali ste čustveno inteligentni? 1223 27 dokazov, kako malo je treba, da se nam nariše nasmeh na obraz Skeletons Found 'Holding Hands' After 700 Years Večna ljubezen? Par, ki se je držal za roke 700 let · ·