Erotične igračke
V zraku · buzz buzz

Veš, kateri so najbolj prodajani erotični pripomočki? So res najbolj popularni vibratorji in dildi? Ali so to morda vaginalne kroglice, drugi erekcijski pripomočki in druge vrste stimulatorjev? Po odgovor smo se zatekli na spletno stran Amazon, kjer smo dobili zanimive odgovore.

Erotični pripomočki danes niso več noben tabu. Postajajo vse bolj priljubljeni, njihova ponudba pa je pričakovano vse širša in ustreza vsem željam in okusom. Med izdelki je vse več tudi pametih spolnih pripomočkov, ki nadgrajujejo spolno izkušnjo ”tradicionalnih” izdelkov.

PREBERITE ŠE: Sergey Brin – nenavadno življenje soustanovitelja Googla

Te zanima, s katerimi erotičnimi pripomočki si ljudje najpogosteje začinijo spolno življenje? So to lisice, vibrator, dildo, vaginalne kroglice, analni čepki, seks lutke ali fetiš pripomočki? Katerega pa ti skrivaš v predalu?

Mesojedci proti vegetarijancem Če bi se mesojedci do vegetarijancev vedli enako, kot se oni do njih Spletne zmenkarije 4 stvari, ki jih nikoli ne smeš objaviti na portalu za spletne zmenkarije Forbes - Apple je najbolj vredna blagovna znamka 2016 Forbes: je Apple tudi v letu 2016 največ vredna znamka na svetu? Tako se Američani učijo o Hrvaški Tako Hrvaško vidijo Američani! Učne ure geografije po ameriško. ·