Najbolj srhljivi prizori vseh časov.
Kulturni izbor · film

Si lahko ogledate kolaž z najbolj srhljivimi prizori vseh časov, brez da bi se vsaj nekajkrat prestrašili? Nekateri režiserji so mojstri suspenza in čeprav v številnih filmih slutimo, da nas čakajo sekvence ob katerih se nam bo od strahu naježila koža, nas znajo režiserji vedno znova presenetiti in ujeti na levi nogi, da se potem zdrznemo, zakričimo ali nam potem kako drugače srce pade v hlače. To so najbolj srhljivi filmski prizori vseh časov ob katerih (bo)ste kričali od strahu.

Potrebujete dozo strahu? Potem so najbolj srhljivi filmski prizori vseh časov kot nalašč, da vam povišajo srčni utrip in poskrbijo, da boste danes težko zatisnili oko. In nikar ne tajite, da vas ob teh scenah ni spreletek srh!

PREBERITE ŠE: Srhljivi filmi, ki nas bodo pripravili na noč čarovnic

Kateri film pa je vas do sedaj najbolj prestrašil? Izganjalec hudiča? Morda Sijaj, Mama, Žrelo, Noč čarovnic, Paranormalno, Šesti čut, Krik, Krog, Poltergeist, Sirota ali Priklicano zlo?

Filmski prizori, ki vam bodo naježili kožo.Odpri galerijo
Podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali. Neverjetna podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali Film Ouija: Izvor zla (2016) Filmski napovednik: Ouija: Izvor zla (2016) Avdicija za serijo Igra prestolov Igra prestolov: še neobjavljeni posnetki z avdicij, ki jih mora videti vsak oboževalec Filmski legendi med pogovorom- Clint Eastwood in Tom Hanks. Filmski napovednik: Sully (2016) ·