Kameleonska torta, ki spreminja barvo.
Utrip mesta · kulinarika

Torta, ki spreminja barvo? Kakšna čarovnija je pa spet to? YouTube uporabnica CharlotteSometimes je ustvarila kameleonski preliv za torto in optično iluzijo delila s spletom, ki se torti kar ne more načuditi. Vemo, da ste upali, da je bil na delu samorog oziroma pravljično bitje, a je trik v valoviti glazuri, ki je na vsaki strani različno obarvana.

Torta, ki spreminja barvo, ni zgolj še ena spletna potegavščina. Resda se zdi, da je spreminjanje barve torte med vrtenjem trik s kamero, a je v resnici kameleonsko glazuro slaščičarki pod psevdonimom CharlotteSometimes uspelo ustvariti s filigranskim senčenjem z različnimi barvami, ki jih je na valovit preliv nanašala z zračno pištolo za barvanje.

PREBERITE ŠE: Zavrteli so torto in zgodila se je čarovnija!

Pa je torta tudi tako dobra, kot je videti? Tega verjetno ne bomo izvedeli nikoli.

Premium čili omaka Chilli Čar Čili Čar Premium: omaka iz čilijev, pridelanih v Sloveniji Kuharska oddaja The Bear-Naked Chef z golim kuharjem, Adrianom De Berardinisom. The Bear-Naked Chef: kuharska oddaja z golim chefom! Vrteča torta Zavrteli so torto in zgodila se je čarovnija! Božične večerje po svetu Kakšne so tradicionalne božične večerje po svetu?