Hrvati Trumpu
V zraku · buzz buzz

Po Nizozemcih, Švicarjih, Nemcih, Dancih, Belgijcih, Litovcih in Portugalcih so na Trumpa predstavitveni video o svoji državi naslovili tudi Hrvati in se ob tem dotaknili tudi Slovencev.

V nasprotju z ostalimi državami, ki so Donaldu Trumpu posvetile predstavitveni video o svoji državi in ga ponižno prosile, naj njihovo državo postavi na drugo mesto, so svoj piskrček zdaj pristavili še naši južni sosedje Hrvati, ki ga prosijo, naj jih postavi na tretje mesto, na drugo pa Nemčijo.

PREBERITE ŠE: Po Nizozemcih se je iz Trumpa v njegovem stilu ponorčevala še Švica

Pohvalijo se z Dubrovnikom in tamkajšnjimi zidovi, poceni politiki, da so svetu dali elektriko in kravate, spomnijo pa se tudi nas Slovencev. Sprva pohvalijo lepe Slovenke, nato pa nas obtožijo, da nimamo pojma o gradnji zidov (posnetek pokaže žico, ki je zrasla ob navalu beguncev). Kdaj bomo ”udarili” Slovenci?


Če ste perfekcionist, vas bodo te fotografije spravile ob živce Če ste perfekcionist, vas bodo te fotografije spravile ob živce V rudniku je slišal srhljive zvoke Raziskoval je zapuščeni rudnik, ko ga je presenetilo šepetanje, ob katerem vas bo spreletel srh Super Bowl 2017 - oglasi Super Bowl 2017 – najboljši oglasi z 51. finala lige ameriškega nogometa NFL Risani junaki in rokavice Zakaj številni risani junaki nosijo rokavice? · · · · · ·