Edinstven pozdrav med učiteljem in učenci
V zraku · buzz buzz

Vsi smo imeli najljubšega učitelja, a gotovo ni bil tako kul kot Barry White Jr. iz šole v kraju Charlotte v Severni Karolini, ki ima z vsakim učencem edinstven pozdrav. Bi si tudi vi želeli takšnega učitelja v svoji mladosti?

Večina učiteljev je za učence strah in trepet, če ne to, pa v njih ne vidijo prijatelja oz. kul osebe. A niso vsi učitelji takšni. Učenci šole v ameriški Severni Karolini imajo verjetno najbolj kul učitelja na tem planetu.

PREBERITE ŠE: Kar je za učenca storil ta ravnatelj, vas bo pustilo v solzah

Ti začetka dneva ne začnejo z običajnim ‘dobro jutro’, saj je z vsakim svojim učencem temnopolti učitelj Barry White Jr. iznašel edinstveno rokovanje, ki si ga z njimi izmenja vsak nov začetek šolskega dne, preden ti vstopijo v razred.


Hrvati Trumpu Tudi Hrvati na Trumpa naslovili satirični predstavitveni video o svoji državi Če ste perfekcionist, vas bodo te fotografije spravile ob živce Če ste perfekcionist, vas bodo te fotografije spravile ob živce V rudniku je slišal srhljive zvoke Raziskoval je zapuščeni rudnik, ko ga je presenetilo šepetanje, ob katerem vas bo spreletel srh Super Bowl 2017 - oglasi Super Bowl 2017 – najboljši oglasi z 51. finala lige ameriškega nogometa NFL · · ·