game-of-thrones-season-6-episode-9-sansa
Kulturni izbor · film

Za nami je prvi poletni dan, toda v Zahodnem je napočila zima. Prišel je drugi daljši napovednik za novo sezono Igre prestolov, ene od najbolj priljubljenih serij našega časa.

Po koncu 6. sezone, ko se je dogajanje postavilo v popolnoma nove pozicije in ni pustilo večjih odprtih vprašanj za gledalce, bodo v ospredje, kot kaže, prišle bitke, ki bodo odločile prihodnost fantazijske dežele Westeros.

Letošnja sezona prihaja na male zaslone z zamudo, in sicer šele 17. julija. Razlog tiči v tem, da je v svetu serije končno prišla dolgo napovedana zima in zato so se morali ustvarjalci znajti ter preložiti snemanje na zimski letni čas, da bo scenografija toliko bolj pristna. V primerjavi s prejšnjimi sezonami bo ta tudi krajša, saj se nam obeta vsega sedem epizod, ki pa bodo po napovednikih sodeč toliko bolj epske. Obeta se nam kopica bitk in tudi Daenerysini zmaji bodo prišli na svoj račun. Torej, še manj kot mesec čakanja je pred nami.

rough-night-cover Punce, ste pripravljene na Dekliško noč? shutterstock_569244505 Najboljši Netflixovi triki, ki jih moraš poznati Vesel smrtni dan (2017) Filmski napovednik: Vesel smrtni dan (2017) 0ad9b34283b66f4d9877bec2ffd5c9ea Filmski festival Motovun 2017: za vse ljubitelje dobrih filmov in tartufov · · · · ·