Screen Shot 2015-01-06 at 15.13.24
V zraku · buzz buzz

Kakšna je pravzaprav resnica o pitju alkohola? Zakaj pijemo, kako alkohol vpliva na naše možgane, na splošno počutje, na zunanji izgled? Vsi vemo, da je danes preživljanje prostega časa ob pitju alkoholnih pijač nekaj povsem običajnega, kaj pa se zgodi, ko pregloboko pogledamo v kozarec? V nadaljevanju si poglejte kratek in poučen film, ki nam na zabaven način prikaže pretirano zadovoljstvo, sproščenost – drugo plat medalje.

Dejstvo je, da nekateri posamezniki pod vplivom alkohola pogosto postanejo bolj pogumni in samozavestni ter manj razsodni, kar je včasih razlog za situacije, ki jih naslednji dan obžalujejo. Kratki film predstavlja najpogostejše situacije posameznikov pod vplivom alkohola in nas spodbuja k odgovornejšemu uživanju alkohola.

PREBERITE ŠE: Top 10 jedi in napitkov, ki zagotovo odženejo alkoholnega mačka

PicMonkey Collage Golota in #fastfood v pravem pomenu besede – #foodporn main-video Michelle Vandy: umetnica, ki namesto rok uporablja nos in ustnice r0_182_3500_2160_w1200_h678_fmax Amanda Parer, Intrude: beli napihljivi zajci v Londonu cover Mina Gerger: moški, ki poustvarja fotografije svetovnih zvezdnic ·