Screen Shot 2014-08-07 at 14.22.58
V zraku · buzz buzz

Spa centri, zdravilišča, toplice, kakorkoli jim že rečete, so sodobna zdravila za sodobno bolezen – stres. Ponavadi se nahajajo v vrhunsko opremljenih prostorih, kamor se ljudje umaknemo od dnevne rutine. A Improv Everything je v New Yorku poskusili z nečim novim – z improviziranim podzemnim spa centerom. Kdo je rekel, da spa spada samo v mirne prostore?

V poletnih mesecih je lahko na podzemnih postajah v New Yorku vroče kot v savni. A zdaj ne več le metaforično, ampak tudi dobesedno, saj je na eni od platform, točneje na 34th Street, nastal podzemni spa center, ki ponuja savno, masaže (tudi tako z vročimi kamni), improvizirano parno tuš kabino (z ročnimi pršilci), brisače, vodo in druge zdraviliške priboljške.

PREBERITE ŠE: Rimske terme: privoščimo si popolno sproščanje v rimskem raju

Ideja se je mob kolektivu Improv Everything porodila, ker na newyorških podzemnih postajah z izjemo glavne ni klimatskih naprav. Ironično, vročina ni zgolj posledica vdora zunanjih temperatur, ampak kombinacije z vročim zrakom, kot stranskim produktom, ja, prav ste uganili, klimatskih naprav vlakov. In če so morali Newyorčani do sedaj vročino stoično prenašati, lahko to pot s telesa spustijo tudi kaj zdravega potu, preden jih vlak odpelje na želeno pot.

Odpri galerijo
laptop-woman-in-bed-at-night Kaj imajo skupnega inteligentni ljudje? Vsi hodijo pozno spat. cover The Ballerina Project – elegantne baletke na ulicah svetovnih velemest HT_Olivia_Wilde_Glamour_01_MT_140805_16x9_992 Dojenje po zvezdniško: Olivia Wilde med dojenjem pozirala za revijo Glamour ronaldo front Cristiano Ronaldo v bizarnih japonskih TV oglasih · · · ·