Arabski film Hamlit Fraizer posnet v Sloveniji.
Kulturni izbor · film

Slovenija je postala priljubljeno pribežališče Bollywooda, tokrat pa se v Sloveniji ni mudila kakšna indijska filmska ekipa, pač pa arabska. Preverite, katere kotičke naše deželice so vključili v svoj visokoproračunsko akcijsko komedijo Hamlit Fraizer.

V Sloveniji so nedavno posneli številne prizore visokoproračunskega arabskega filma Hamlit Fraizer. O filmu še ni veliko znanega – razen tega, da gre za akcijsko komedijo s številnimi komičnimi vložki, divjimi avtomobilskimi pregoni in številnimi posebnimi učinki ala tornado – zato pa že obstaja prvi napovednik, v katerem lahko prepoznamo številne znane slovenske lokacije in celo domačo registrsko tablico. Poleg Slovenije so film snemali tudi na Hrvaškem in v Italiji.

PREBERITE ŠE: Slovenski kratki filmi, ki so slavili na MUVIT/6X60 2016

Slovenija pa to poletje ni bila prvič filmsko prizorišče. Tu se je ustavilo že tudi kar precej filmskih ekip največje svetovne filmske produkcije Bollywood. Med drugim so pri nas snemali prizore za film Nayak, pa Bhat, Super Ranga itd.

Super Ranga:

Nayak:


Film Max Steel (2016) Filmski napovednik: Max Steel (2016) naslovka filmi Top filmi, iz katerih strast kar puhti in ki vas bodo dodobra razvneli Filmi MUVIT/6X60 2016 Slovenski kratki filmi, ki so slavili na MUVIT/6X60 2016 Filmi september 2016 September 2016 v kinu – filmi, ki jih morate obvezno videti · · ·