Screen Shot 2014-07-03 at 11.37.54
V zraku · buzz buzz

Pa ga imamo! Najvišji vodni tobogan na svetu, ki štrli na obzorju mesta Kansas v vodnem parku Schlitterbahn. Vožnja, ki v raftu za štiri doseže hitrost kar 105 km/h, je rezervirana samo za najbolj pogumne, pa še tistim bo srce padlo v hlače, ko bodo ‘padali’ sedemnajst nadstropij (več kot 50 m) niže. Špricala bo tako ne samo voda, ampak tudi adrenalin.

Vendar pa se zgodba po uvodnem spustu še ne konča, saj se raft nato povzpne, a ne zato da bi se ustavil, pač pa da mu lahko Verrückt zada še zadnji udarec v obliki 15-metrskega ‘prostega pada’ preden ga pripelje v iztekališče.

Verjamem, da tudi po odprtju na vrhu tega togobana ne bo take gneče kot je pred tobogani v Čatežu, četudi se je na testno vožnjo pred drzneži že odpravila s kamero opasana vreča peska in potrdila, da je spust varen. Poglejte, kaj pomeni 18. sekund čistega adrenalina in preverite če seže vaš pogum tako daleč.

PREBERITE ŠE: Zgodba o ponesrečenem neverjetnem rekordnem skoku z avtomobilom

Woman thinks to notebook 10 besed, ki jih uporabljajo nesamozavestni ljudje Photo Credit:Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin V MoMI oltar, posvečen Björk Foto: William Kass Fantastične fotografije hrane brazilskega umetnika Foto: Sandro Giordano Auč, boli – Nadrealisitčne fotografije ekstremnih padcev