cover-mama
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · otroci

Domala vsi poznamo pregovor, da je mama ena sama. V video posnetku je avtorica Pandora Jewelry izvedla eksperiment, kjer so otroci z zavezanimi očmi morali prepoznati svojo mamo. Kako so se pri tem odrezali, preverite v video posnetku. Verjamemo, da boste zajokali tudi vi .

Precej enostaven sociološki eksperiment so izvdli z otroci starimi od 3 do 10  let. Postavili so ji pred  nalogo prepoznati svojo mamo z zavezanimi očmi v množici žensk. Otroci so jih lahko prepoznali le z dodtikom in vonjem. Izjemen rezultat potrjuje kako močna je vez med otrokom in mamo in kako zelo poseben je ta odnos. Namreč otroci so brez napake vselej prepoznali svojo mamo.

Psi so kot dojenčki. Zakaj pse dojemamo kot dojenčke? Claudine in Honza Lafonda v sapojemajočih joga pozah. Par potuje po svetu in pozira v joga pozah s katerimi kljubuje gravitaciji #instagram nintendo Leteče žuželke malo drugače – iz odpadnih igračarskih konzol in tiskanega vezja bill-gates-jpg Zanimiva dejstva o najbogatejših ljudeh na svetu #infografika · ·