Untitled-1
V zraku · buzz buzz

Kratka sporočila ali “sms-i”, ki jih punce pošiljamo našemu partnerju so gotovo drugačne narave kot sporočila, ki jih pošiljamo prijateljicam ali osebam, s katerimi nismo intimne. Pa fantje? Kako se oni odrežejo pri pisanju SMS sporočil? Pri Elite Daily so nekaj fantov prosili, da si med seboj izmenjajo telefone in preberejo sporočila, ki so jih poslali svojim puncam. Kaj pravite, bi lahko to storili bolje ali slabše? Za valentinovo podari izvirni – ljubezenski SMS.

Punce svojim fantom večkrat na dan pošljemo kakšen “sms” ali vsaj kakšen poljubček. S tem pokažemo, da na njih mislimo neprestano. Kako se s tem soočajo fantje? Gotovo ne napišejo toliko “sms-ov”, kot punce. Nekateri poskušajo odpisati v stilu prejetega sporočila, drugi poskušajo biti originalni in “kul”. Karkoli že je, fantje se v pisanju sporočil gotovo ne znajdejo vedno tako dobro.

PREBERITE ŠE: Video: če bi bile ženske moški in moški ženske za en dan

Valentinova čestitka Izvirne valentinove čestitke, ki so jih oblikovali oblikovalci za geeke cover-mars Ko bom umrla na planetu Mars: znani trije kandidati za potovanje na rdeči planet BananArt Banana Doodles: Stephan Brusche banane spremenil v umetnine cover-2015-pustne-maske Pustne maske – idejna zakladnica in inspiracija #2015 · ·