Video, ki ti v 3 minutah spremeni pogled na tvoje življenje
V zraku · buzz buzz

Vsak med nami ima 24 ur na voljo. Na nas je, da se odločimo, kaj bomo z njim naredili. Jih boste tudi vi “ubili” ali izkoristili v tem trenutku’?

“Ubijanje časa” je nekaj, k čemur se ljudje z lahkoto zatečemo. Verjetno zato, ker gre za lažjo pot. Človek poskuša ubiti čas, a na koncu, četudi zveni temačno sliši, čas ubije njega, je nekoč rekel Herbert Spencer. In verjetno je imel prav!

Vaš največji sovražnik je JUTRI. Vprašajte se, kaj vas dejansko ovira pred tem, da ne bi določene stvari naredili točno v tem trenutku in ne “ko se boste upokojili”? Zakaj čakate na pravi trenutek, medtem ko je večina vašega življenja že minila, poti nazaj pa ni več?

Biti otrok je lepo, biti upokojen je prav tako lepo – kaj pa se zgodi vmes, ko niste več otroci in se še nismo upokojili? Je to čas, ko le čakate, kdaj bo petek, da si boste odpočili od dela? Da boste šli na dopust? In se boste kočno upokojili? Če ta vmesni čas res tako preživljate, ste ga dejansko ubili! Naredite ga smiselnega, posebnega in mu dajte namen.


Surova resnica: zgrešene vrednote, ki nam jih vsiljuje družba Surova resnica: zgrešene vrednote, ki nam jih vsiljuje družba shutterstock_370032968 Kdaj lahko pred partnerjem prvič spustiš golobčka in kdaj ga lahko predstaviš staršem? BeFunky-collage 15+ modnih katastrof, za katere ne boste mogli verjeti, da so se zgodile lork-eat-me-nouvel-art-urbain-street-food-mattresses-2-Copier Umetnik, ki iz starih vzmetnic ustvarja slastne jedi ·